E-post: info@lindblomsnickeri.se

Telefon: 0271-100 45 / 0271-100 43

Hem Ramlist Snickeri Galleri Historia Kontakt

 

  

Tidsenligt snickeri anpassat efter dina behov

Lindblom & Co ger dig ett exklusivt alternativ till de massproducerade snickerierna som skapar ett tidsenligt och äkta intryck anpassat efter just ditt hus, utan att det för den skull behöver kosta en förmögenhet. Detta har vi gjort sedan 1884, så vi har med andra ord en lång tradition och gedigen kunskap att erbjuda dig som kund.

Våra dörrar

Dörrarna vi bygger är konstruerade på gammalt vis i massivt trä och med äkta detaljer vilket ger ett vackert resultat med stort djup i speglar, spröjs och profiler. Denna konstruktion medför också att ni får en lika vacker insida som utsida på dörren. Väljer du en dörr med glasöppning har du ett stort utbud av glasalternativ att välja på: Energiglas, floatglas, antikglas, kulturglas mm.

Våra fönster

Fönstren vi tillverkar är kulturfönster med profilering och virkeskvalitet som stämmer med normalfönster från tiden omkring år 1860-1930. Vi bygger ytterbågar med tunna spröjs för maximalt ljusinsläpp där glaset kittas med traditionellt eller äkta linoljekitt. Vi måttanpassar och tillverkar enligt dina önskemål om så önskas. Vill du t.ex ha ett kopplat 3-glasfönster i gammal stil, eller eget tillhandahållet glas i nya bågar är det inga som helst problem.

 

Vill du göra en förfrågan, har idéer eller funderingar är vi aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Välkommen att kontakta oss »

Copyright © Lindblom & Co. Skapad med Sitoo